منتدى تماف ايرينى
يتوجب عليك التسجيل لرؤية المنتدى

بركة الام ايرينى تكون معاكم

ساهم برد او موضوع لدعم المنتدى

بركة وشفاعة تماف ايرينى تكون معاكم
منتدى تماف ايرينى
يتوجب عليك التسجيل لرؤية المنتدى

بركة الام ايرينى تكون معاكم

ساهم برد او موضوع لدعم المنتدى

بركة وشفاعة تماف ايرينى تكون معاكم
منتدى تماف ايرينى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى تماف ايرينى الام الغالية*بركة صاحبة المكان تكون معاكم*واهلا بكل الزوار الكرام 2009 نرجو التسجيل والمساهمة لدعم المنتدى *منتدى الام ايرينى*
 
الرئيسيةفخر الرهبنةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شوربة السمك و الجمبرى بالبطاطس

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
امالرفعت
عضوا نشيط
عضوا نشيط



انثى
عدد المساهمات : 20
العمر : 48
العمل/الترفيه : كاتبة مسرحيات دينيه
المزاج : ببركه ربنا كويس جداااااااااا
الشفيع : حبيبى و شفيعى مارجرجس
الوظيفة : ربة منزل
الديانة : مسيحية
السٌّمعَة : 1
نقاط : 21166
تاريخ التسجيل : 27/11/2009

شوربة السمك و الجمبرى بالبطاطس Empty
مُساهمةموضوع: شوربة السمك و الجمبرى بالبطاطس   شوربة السمك و الجمبرى بالبطاطس Emptyالجمعة نوفمبر 27, 2009 4:59 pm

شوربة السمك او الجمبرى بالبطاطس

--------------------------------------------------------------------------------

المقادير
نصف كيلو سمك او جمبرى مقطع إلى قطع صغيرة – بصلة مفرية – نصف ملعقة ثوم مفرى – كمون – فلفل إسود – 2 فص حبهان – زيت – ماء – ملح – 2 ثمرة بطاطس مسلوقة – 2 ملعقة كريمر حسب الرغبة – قليل من المستكة .

طريقة التجهيز
- نضع قليلا من الزيت فى وعاء ونرفعة على النار حتى يسخن ثم نضيف الية المستكة حتى تسيح ثم اضافة البصل المفرى والثوم المفرى وتحمر نصف تحمير .
- يضاف 3 كوب ماء ويوضع فية 2 ملعقة كريمر وقليل من الكركم او ملعقة صغيرة فلفل ارناؤوطى والبطاطس المسلوقة بعد هرسها جيدا ويوضع الملح والفلفل والكمون والحبان ويرفع على النار حتى الغليان .
- يوضع السمك المقطع او الجمبرى المقطع ويترك حتى ينضج ( حوالى 7 دقائق ) .
- يصب فى اطباق ساخنا ،
ويمكن وضع البقسماط او الخبز الجاف المقطع عند الاكل .


و بالف هنا و شفاااااااااااااااااا
__________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شوربة السمك و الجمبرى بالبطاطس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الجمبرى بالكرى و المكسرات
» شوربة الارز بالمشروم
» لماذايسمح بأكل السمك بالتحديد فى بعض الاصوام؟

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى تماف ايرينى :: منتدى المراة :: مطبخ لكل اسرة-
انتقل الى: